Vandaag was het zover, de tweede editie van de Hengelsport Westland Snoek wedstrijd.

Om 8 uur verzamelden de 26 koppels zich in de winkel en om 8:45 werden de auto’s gestart en verspreidden de mannen zich door het land.

Al snel werden er foto’s van vissen gedeeld in de appgroep. Er werd gevist tot 16:00 uur.

Na de telling bleek dat er ruim zestig vissen waren gevangen. De vijf grootste vissen van elk koppel telden mee voor de eindstand.

De nummers 1 waren Rene & Said met 419 cm, nummers 2 Wim & Gerrit met 394 cm en nummers 3 Hans & André met 384 cm. De grootse vis werd gevangen door het koppel John & Patrick die daar mee de kanjerpot wonnen. 

Voor de prijsuitreiking werd er eerst nog heerlijk gegeten. Rene van Slagerij Lunenburg, bedankt voor het verzorgen hiervan. Wilfried Westeijn van Avicentra Dierenspeciaalzaak bedankt voor je hulp bij de organisatie. Ook wil ik Navionics Benelux bedanken voor de sponsoring van de 3 Boating Europe apps en Savage Gear Benelux die voor iedere deelnemer een 4play plug ter beschikking stelde. 

En als laatste wil ik natuurlijk ook nog alle deelnemers bedanken voor de fantastische dag en ik hoop dat jullie allemaal weer mee doen volgend jaar!

Onze merken

Contact

Openingstijden

Facebook